The Shearin Group Leadership Training Tips Club
शामिल होइए
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
Jeg har alltid vært fascinert av setningen på min bil speil som sier, "objekter i speilet er nærmere enn de vises." Auto eksperter som har reflektert på denne erklæringen angir at det er om feiltolkningen plass, forvrengt oppfatninger av avstand og hvordan lyset reflekteres fra mange posisjoner, om står stille eller flytte forover eller bakover.

Dette er alle viktige driving tips som ideelt holde oss trygge, men de kan også gi verdi når en organisasjons ledelse, kultur, strategi, lag og ytelse.

Nedenfor er आग tips som kan hjelpe deg reflektere på organisatorisk speil og ytelse i 2015, og ideelt sett vil holde deg fremover på banen til økt lønnsomhet, engasjert ansatte, kunder og klienter, utfordringen med å endre og forretningsutvikling konkurranseevne.

1. få konsensus og handle på hva link betyr for vårt selskap

Hver bedrift trenger sin egen definisjon av høy ytelse. Nedenfor er et eksempel for å utløse din tenkning og kanskje starte en intern dialog.

«Høy ytelse organisasjonen består av svært energiske personalet som er fokusert på strategiske prioriteter. Vår visjon og våre strategi er forstått av alle: produktivitet økes, markedsandel vokser, arbeidsstokken er motiverte, lag fungere sammen, kundetilfredshet og lojalitet er overordnet og innovasjon er en kjerne tro. "

2. samle bevis om styrker og svakheter av link, kultur og talent

Oppfatning uten bevis er bare en idé som er vanskelig å sette inn tiltak. Vurdere og samle hardt og kvalitative data om hva som er og ikke fungerer i selskapet. Denne prosessen vil sette en vei fremover for handlingen. Samtidig opprettes det opprinnelige planer og mål for forbedring.

3. unngå en størrelse passer alle tilnærming til håndtering av endringer

En størrelse passer alle kan være stor når du kjøper sokker, men det er mindre enn tilfredsstillende når organisasjoner står overfor utfordringen med å endre. Spørsmål om haster, hastighet, tempo, kompleksitet, motstand og løse, initiative absorpsjon og utformingen av endringsprosess, programmet, prosjekt, enterprise eller funksjon må være effektivt operasjonalisert slik endring vil holde. Gjør det riktig første gang. Kostnaden for svikt kan være ganske høy.

4. bygge samarbeidende, høy ytelse team

I dagens virksomhet virkeligheten har ingen en medarbeider, leder eller manager alle svarene. Trene hele teamet til å lede et team kommunisere på tvers av grenser, nå konsensus, konflikt og sette praktisk resultatmål og planer som er justert til ansvarlighet. Resultatene blir hardtslående og bærekraftig team resultater.