HaleyDewit Club
शामिल होइए
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
 Harry Potter vs Twilight
added by
Source: google,sodahead, फैन्पॉप
none of these i made myself.I just found them.
प्रशंसक कला
harry
potter
vs
twilight
Fanpup says...

This HaleyDewit प्रशंसक कला contains ऊपर का कपड़ा, overclothes, ऊपरी वस्त्र, ओवरक्लाइट, कपड़ा, बाहरी परिधान, जांघिया, बाहरी वस्त्र, overgarment, अच्छी तरह से तैयार व्यक्ति, सूट, पैंट सूट, pantsuit, पैंट्सट, and अच्छी तरह से कपड़े पहने व्यक्ति. There might also be बॉक्स कोट, हुड, डाकू, अवकाश पहनते, and अवकाश पहनना.

video
the pretty reckless
kill me
lyric video
video
द वैंपायर डायरीज़
comedy diaries
added by twilighter4evr
video
multifandom
fanvid
video
सूपरनॅचुरल
प्रिय series
मीशा कॉलिंस
castiel
video
florence+the machine
cosmic प्यार
lyrics
video
सूपरनॅचुरल
प्रिय series
मीशा कॉलिंस
castiel
added by HaleyDewit
video
दी ओ सी
season 4
trailer
De jonge countryster Taylor तत्पर, तेज, स्विफ्ट is de best verdienende artiest in de Verenigde Staten in 2011. Dat schrijft het magazine Billboard. Met een wedde वैन, वान meer dan 35 miljoen dollar verslaat ze de Ierse band U2.

De 22-jarige artiest, die 6 Grammy Awards in de wacht sleepte, is relatief onbekend in Europa maar is bijzonder succesvol in de Verenigde Staten. Haar tours en platenverkoop brachten in 2011 35,7 millioen dollar op. Dat levert haar de eerste plaats op in het salarisklassement dat het vakblad Billboard jaarlijks samenstelt. Op de tweede plaats staat de Ierse groep U2, die 32,1 millioen...
continue reading...
Currently I'm लेखन a Damon&Elena fanfiction which is पोस्टेड on the Damon&Elena spot. Every chapter has ten parts and I made a small summary for every part. Now I would like to know if द्वारा just पढ़ना these summaries आप would read it. That doesn't mean आप have to, I just want to know if it sounds interesting, but not too spoilery.

Chapter 5: The Reunion

Part 1: The tables have been turned. Damon regains some strength which he uses against Bonnie…

Part 2: A married couple witnesses a car accident, but their offer to help turns out in a death sentence...

Part 3: An accident causes Jeremy...
continue reading...
added by HaleyDewit
video
as the world turns
julia lindsey snyder
annie parisse
video
james blunt
postcards
संगीत video
video
gabrielle aplin
human
lyrics
added by HaleyDewit
video
tatu
दिखाना me प्यार
संगीत video
Het slechte weer वैन, वान de afgelopen dagen drijft de mensen naar de Vlaamse bioscopen. Dat bevestigt bioscoopketen Kinepolis en de Federatie वैन, वान Cinema's in België (FCB). Het filmaanbod speelt wel de hoofdrol in de bezoekersaantallen.

"Momenteel is het heel druk in onze bioscopen", zegt Myriam Dassonville, woordvoerder वैन, वान Kinepolis. "Dat is deels te wijten aan het slechtere weer, maar het filmaanbod blijft het allerbelangrijkste om mensen naar de filmzalen te lokken."
Nu de nieuwste Harry Potter-film in de zalen draait, lijkt een hoge opkomst vanzelfsprekend. "Bij een mooi filmaanbod met een...
continue reading...
video
james blunt
when i find प्यार again
संगीत video
video
सूपरनॅचुरल
मीशा कॉलिंस
castiel
dean
sam
fanvid
video
the afters
light up the sky
संगीत video
Zangeres अडेल is de rijkste onder alle jonge zangeressen in Groot-Brittanië, zo stelt de Sunday Times die een Rich सूची heeft opgesteld.

Met een kapitaal वैन, वान ruim 24 miljoen euro gaat de 23-jarige zangeres Cheryl Cole, Leona Lewis en Katie Melua voor. Ze is ook meteen de opvallendste stijger met maar liefst 16,9 miljoen euro.
Daniel Radcliffe, de hoofdrolspeler in de bekende Harry Potter-films, is de rijkste jonge acteur. Keira Knightley mag dan als actrice niet de eerste plek bekleden, als model doet ze het stukken beter. Volgens de Sunday Times staat het 27-jarige model in die lijst bovenaan met 36,3 miljoen euro op haar rekening. (Belga / MVL)
posted by HaleyDewit
De Ierse popgroep Westlife hangt de gitaren aan de wilgen. De band, bekend वैन, वान kleppers als 'Flying Without Wings' en 'Uptown Girl' gaat in vriendschap uiteen. Na veertien jaar en 44 miljoen verkochte albums is het welletjes geweest.

Er komt rond de kerstperiode wel nog een plaat met hun bekendste hits en volgend jaar kunnen de प्रशंसकों nog een laatste keer naar Westlife tijdens een negen dagen tellende afscheidstournee. "Door de jaren heen is Westlife zoveel meer dan gewoon een band geworden. Westlife is een familie. We willen onze प्रशंसकों bedanken die ons op deze reis vergezeld hebben. Ze zijn voor...
continue reading...