HaleyDewit Club
शामिल होइए
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
De Amerikaanse zangeres Christina Aguilera laat zich niet वैन, वान slag brengen door opmerkingen over haar figuur. Dat zegt ze in het februarinummer वैन, वान het Amerikaanse blad Marie Claire.

"Ik heb in dit vak alles al meegemaakt. Eerst was ik te dik. Dan was ik te dun. In beide gevallen word je bekritiseerd. Ik vergeet dat. Ik houd वैन, वान mijn lichaam. Mijn zoon is gezond en gelukkig. Dat is het enige dat echt belangrijk is", zegt Aguilera. Zoon Max, uit haar vorig huwelijk met de Jordan Bratman, is ondertussen 4 jaar oud. Sinds de opnames वैन, वान de film Burlesque heeft Aguilera een relatie met Matt Rutler, een productieassistent die ze leerde kennen op de set. (Belga / JDH)
video
एड शीरान
thinking out loud
संगीत video
added by HaleyDewit
Source: गूगल
Reese Witherspoon en haar man Jim Toth zijn dit weekend gearresteerd in de Amerikaanse stad Atlanta nadat de actrice een politieagent had beledigd.

De hoofdrolspeelster वैन, वान "Legally Blonde" reed met haar man Jim Toth in de vroege morgen door Atlanta, toen een politieagent het koppel deed stoppen. Volgens de agent reed het koppel op een rijvak waar auto's niet mogen rijden.
Entertainmentwebsite Variety.com kon een kopie वैन, वान het proces-verbaal inkijken en onthulde dat Witherspoon gebruik maakte वैन, वान haar internationale bekendheid om een boete te ontvluchten.
"Mevrouw Witherspoon vroeg of ik...
continue reading...
added by LovingLucy
Source: LovingLucy
added by flowerdrop
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
video
the
oc
added by HaleyDewit
Source: fanpix.com
De Amerikaanse actrice Anne Hathaway werd hysterisch toen ze het resultaat zag वैन, वान haar laatste kappersbeurt. Dat bekende ze zelf in de talkshow "Live! With Kelly". Dat schrijft de website Nu.nl.

Hathaway moest haar lange lokken laten afknippen voor haar rol als de prostitutee Fantine in de verfilming वैन, वान de musical "Les Miserables". "Ik was ontroostbaar", zegt ze. "Nooit gedacht dat het zo een impact op mij zou hebben, tot ik besefte dat ik zo over straat moest lopen."
Enkele maanden geleden raakte al bekend dat Hathaway haar huwelijk met Adam Schulman heeft uitgesteld. Normaal gezien stapten de twee deze zomer in het huwelijksbootje. Maar de actrice wil op de grote dag lang haar hebben, iets wat nu duidelijk niet mogelijk is. (Belga / DTM)